Pàgines

Els nostres dies de cada dia

dimecres, 26 de març del 2014

Primer dia de tancament

No es pot concebre una societat sense educació. Sense bona educació. Una educació que siga igualitària, democràtica, justa, de qualitat i en la nostra llengua. I eixa educació és l’educació pública. La nostra.
És per això que ens sumem al tancament del Ciutat de Cremona i és per això que animem a la resta d’escoles que pensen com nosaltres a què s'hi adherisquen. Hem de dir ben fort i units PROU! Prou atacs a l’educació pública. L’educació pública no es toca.

Anit va ser la primera nit de tancament al CEIP Bonavista i CEIP Martínez Valls d’Ontinyent, i al CEIP Ramiro Jover de València.
Una jornada ben engrescadora per la bona resposta de la gent.

A la nostra escola començaven la jornada a les 17’30h amb un taller de pintura de banderins i cartells per a la Marxa de l’Educació Pública del proper 29 de març. Sota el lema “Pública i PROU” els xiquets i xiquetes van pintar de verd els banderins que onejaran pels carrers d’Ontinyent reivindicant l’educació pública.



A les 19’30h, una bona sessió de risoteràpia a mans de Begonya Perigüell (recomanable 100%!) posava les piles per als propers dies de tancament i començava a fer llaços entre la gent que, si més no, ja té molts motius per a sentir-se unida.



 Mestrestant, els xiquets i xiquetes fan els deures. 



També hi ha estonetes per a una partideta d'escacs!


Vam rebre la visita de l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, acompanyat per Ana Mengual i altres companys del PSPV Ontinyent; el regidor d’Educació, Pepe Pla, Joan Gilabert i Xavier Vila, de Compromís, i Manolo Ruiz d’Esquerra Unida. Tots ens van mostrar el seu suport a la nostra lluita, que també deu ser la seua.


 Cap a les 21'30-22'00h, hora de sopar. Intercanvi d’opinions, sentiment de companyonia i idees, moltes idees!  





Després de sopar, assemblea per a organitzar el dia següent.


I arriba l'hora de dormir... 



Una nit molt tranquil·la. Amb uns xiquets i xiquetes que es van portar d'allò més bé! I uns pares i mares que ni ronquen, ni esbufeguen... tot un plaer!! ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada