Pàgines

Els nostres dies de cada dia

dijous, 27 de març del 2014

Tercer dia de tancament

Un dia de força, de complicitat i de molta col·laboració.
Cada vegada, en som més. I amb més il·lusió per seguir, perquè sabem que tenim la raó de la nostra part.
Vam començar la vesprada amb un taller de figuretes de molla de pa. Els xiquets i xiquetes (i alguna que altra mare!) ho van passar pipa. Avui dijous, el taller està dedicat a pintar les figuretes que es van fer.


 


Ahir vam comptar amb la visita de Miguel Soler, vicesecretari d'Educació del PSPV i de la diputada Pilar Sarrión, acompanyats per l'alcalde d'Ontinyent i regidors del PSPV Ontinyent. Tant un com l'altre van mostrar el seu suport als tancaments i van defendre l'educació pública, que sempre ha d'estar garantida i per davant de qualsevol altre tipus d'educació. Vam seure a mode d'assemblea i els pares i mares vam poder parlar amb ells obertament. Ens van escoltar i també nosaltres a ells. 
Pilar Sarrión es va comprometre a portar a les Corts la defensa d'unitats d'Ontinyent. A més, ens va donar tota la documentació referent a les preguntes que des del PSPV han proposat a la Consellera, que no ha respost a cap. Ens va fer saber que el dia que estiga previst que la consellera responga, poden convidar a 3 o 4 persones a assistir a la sessió, i així ens ho farà saber a través de l'alcalde, Jorge Rodríguez. Els agraïm de nou, des d'ací, que vingueren a escoltar-nos i que efectivament el seu suport siga visible com ho serà a les Corts.


També vam rebre la visita més tard d'Ignacio Blanco, diputat en les Corts Valencianes i portaveu de la Comissió Executiva d'Esquerra Unida del País Valencià. L'acompanyaven membres d'Esquerra Unida d'Ontinyent, encapçalats per regidor Manolo Ruiz. Ens van donar suport als tancaments i també vam poder parlar amb ells sobre la situació i sobre què podem esperar d'ells des de València. Des d'EU ens van deixar clar que sempre apostaran per una educació pública, inclusiva, laica, de qualitat i per a tots i totes. I que sempre estarà per davant.
Així, tant Mònica Oltra per Compromís, Miquel Soler i Pilar Sarrión per PSPV i Ignacio Blanco per EU, ens van assegurar que lluitaran per una educació pública per davant de tot, una educació de qualitat per a tots i totes. 

I arribada l'hora de sopar: IMPRESSIONANT!!!! El menjador de la nostra escola va vindre justet! 



Ens vam haver d'organitzar molt bé a l'hora de fer els "llits" perquè no hi havia prou matalassets per a tots!!





Després de sopar, i una vegada gitats els xiquets i xiquetes (que no dormint... bandarres, què bé ho esteu passant!!), assemblea. Anit n'érem més. GRÀCIES!! A les actes podreu llegir els acords a què vam arribar i les propostes i decisions.

I de bon matí, de nou el Fornet de la Iaia ens porta l'esmorzar. Avui: ensaimadetes! Gràcies!!!



AVANT, MARTÍNEZ VALLS!! A PEL QUART DIA!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada