Pàgines

Els nostres dies de cada dia

divendres, 28 de març del 2014

Les Corts, La Sexta, risoteràpia nocturna i mona!

Ahir de matí, el parlamentari per Compromís Joan Baldoví nomenava els tancaments del Bonavista i del Martínez Valls a una sessió a les Corts. Exposava a la defensora del poble que prenguera les mesures necessàries per aturar tot el que està passant amb l'educació al País Valencià i informava que ambdues escoles portem tancant-nos ja quatre dies. BRAVO! Ja som a Madrid.

El taller va quedar a mans de la companya Vicenta, que ens va sorprendre a tots amb les seues arts de contacontes! Els xiquets i xiquetes, encantats!! Quan ho repetim, Vicenta? ;)




Per la vesprada va vindre La Sexta a escoltar-nos. Ens van dir que eixirem a les notícies de migdia de dissabte. És molt important aquest ressò mediàtic que estem aconseguint. A veure si s'animen més escoles a adherir-se als tancaments! La Sexta també va visitar el Ciutat de Cremona i el Bonavista.




I després del "subidón" de La Sexta, una estoneta de xarradeta tranquil·leta fins l'hora de sopar. De nou, el menjador ple!! QUIN ORGULL D'ESCOLA!!



El bon rotllo és impressionant. Naixen noves amistats, se'n reforcen les que ja existien... que no farem un tancament cada curs?? Noooo, que no en faça falta cap altre!!

Els dos melons d'alger més catxondos de l'escola!! Genials!!
Vam tindre la companyia (MOLTES GRÀCIES!!) de companys del FEU-O i del regidor d'Educació, Pepe Pla. Molts d'agrair. Us esperem la setmana que ve també, eh?


Com cada nit, després de sopar, assemblea. 


A l'Assemblea vam acordar l'horari de les activitats de la setmana que ve: dilluns comptarem amb una xarrada sobre educació amb Carme Agulló; dimarts passarem el documental "Las Maestras de la República"; guanyador d'un Goya a millor documental i indispensable per a tota persona defensora de l'educació pública; dimecres comptarem amb una sessió de risoteràpia amb Begonya Perigüell; dijous ens donarà el seu suport Eugeni Alemany i divendres (encara per confirmar) tindrem de nou la xarrada de l'STEPV sobre la Lomqe. SETMANA COMPLETA I FANTÀSTICA!! Què vos pareix?? 
També vam parlar sobre l'organització del taller de maquillatge per a la Festa de l'educació pública de demà: Raquel, M.José, Paloma, Isabel, Consuelo i Ana seran les encarregades de deixar ben maquilladets els nostres xiquets i xiquetes! Gràcies, xiques!! 
Si hi ha més voluntaris/àries, millor!! Animeu-vos!!
Avui a les 15'30h al laboratori de l'escola pintarem una pancarta ben xula. Qui s'anime, us esperem!

Després de l'assemblea, vam viure la nostra personal sessió de risoteràpia. Quina manera de riure!! Així dóna gust! No entrarem a especificar de què vam parlar, però us assegurem que va haver qui va plorar de riure. Aquesta nit, repetim, eh??

I ja acabada la sessió particular nostra, era hora d'anar a dormir. Que ja ho teníem bé!!




I aquest matí... què bo despertar-se amb l'oloreta de les mones acabadetes de fer que ens porta El Fornet de la Iaia!! GRÀCIES!!


I a les 8:55h, ben puntuals, tots i totes a la porta de l'escola per a reivindicar que ens estem tancant per defendre la nostra escola. Per defendre l'escola pública, de tots i totes!!



VINGA!! A PEL 5é DIA!! 
QUE JA ÉS DIVENDRES I DEMÀ TENIM LA MARXA I LA FESTA DE L'EDUCACIÓ PÚBLICA!! 

I JA NO MARCA AIGUAAAAA!!!















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada