Pàgines

Els nostres dies de cada dia

dimecres, 16 d’abril del 2014

23a jornada de tancament. amb Xavi Sarrià

Ahir de vesprada va ser una de les jornades més emotives que vam viure al Martínez Valls. Ens va visitar Xavi Sarrià, ens va donar tot el seu suport i ens va presentar la seua primera novel·la, Totes les cançons parlen de tu (segona publicació de Sarrià després del recull d'històries Històries del Paradís), de la nova editorial Sembra Llibres.
Xavi ens va explicar el per què de la novel·la, els motius que el van dur a escriure-la, el rerafons de tot plegat i l'experiència com a escriptor. Ens va encantar i us animem a llegir-la!! De segur que no us deixaran indiferents les experiències que viu el personatge protagonista en la València dels anys 90. 
Després de parlar-nos de la novel·la, vam estar parlant amb ell sobre anècdotes d'Obrint Pas, de com han viscut l'experiència de formar part d'un grup que ha portat la nostra llengua arreu del món... com un japonés, al·lucinat amb els sons del grup, va aprendre a tocar la dolçaina i fins i tot va acabar creant un grup! I, com li vam dir, esperem que es cansen prompte de descansar perquè ens fa falta, i molt, seguir obrint pas...


I ens va dedicar unes cançons d'Obrint Pas. Encara ens dura la sensació de pell de gallina!! La vida sense tu, Som i Del Sud... tres cançons molt representatives del grup i ben significatives totes tres per al moment que tot just estem vivint ara. 
La vida sense tu
I sense paraules que ens vam quedar...


Emotiu a més no poder les paraules que ens dedica amb Som... Gràcies Xavi, i gràcies Obrint Pas per obrir camí. Sempre anirem obrint pas!


Ens va dedicar la novel·la i va tindre bastant paciència amb l'allau de seguidors i seguidores que es volien fer fotos amb ell, ;)


Per la nit, sopar amb bona companyia i molt molt bon rotllo!!




Cerimònia del canvi de número:



Anit teníem PLENA l'escola a l'hora de dormir!!





I, de bon matí, el Fornet de la Iaia ens ha portat croissant amb xocolate per a esmorzar... així qualsevol comença bé el dia!! GRÀCIES!!!



Anem a pel 24é dia de tancament. Cada dia que passa més convençuts i convençudes i AMB MÉS FORÇA!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada