Pàgines

Els nostres dies de cada dia

divendres, 4 d’abril del 2014

11 dies de tancament!

Ja portem 11 dies de tancament. Conselleria segueix sense contestar les nostres propostes d'aturar les eliminacions d'unitats a les escoles públiques, així que... CONTINUEM!!

Com totes les vesprades, mares i pares voluntaris es fan càrrec dels xiquets i les xiquetes. Aquesta vegada, mentre pintàvem la nova pancarta del tancament.



Una miqueta més tard vam rebre la visita d'Eugeni Alemany, qui ens va donar suport als tancaments i ens va animar a seguir endavant perquè ens facen cas. A més, ens va proposar una idea que té a veure amb una càmera web i que ens va agradar... ja vorem, ja!! ;)




Ja per la nit, sopar d'absoluta germanor...




MOMENT CANVI DE NÚMERO:

La resta, dins de l'escola, calentets!! Aiiiii... 
I que no ens falte l'humor...


I després de l'assemblea, que anit va ser molt profitosa, a dormir!!



Anit es va viure un moment que cal contar, recordar i repetir: moment riure contagiós / atac riure simultani. SENZILLAMENT GENIAL!! 
Dels 12 pares i mares que passaven la nit, 9 van patir aquest contagi de riure que ens enganxàvem els uns als altres indiscriminadament. La resta (3 pares i 9 xiquets/es, dormien sense assabentar-se'n absolutament de RES!).

Aquest matí, i com cada matí des del segon dia dels tancaments, El Fornet de la Iaia ens convida a esmorzar. Avui: MONA!!


Les mones de El Fornet de la Iaia
I anem a pel 12é dia!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada