Pàgines

Els nostres dies de cada dia

dimarts, 8 d’abril del 2014

15a nit de tancament i cap resposta per part de Conselleria

Ahir dilluns, 7 d'abril, era el dia "tope" que Conselleria ens va donar per a respondre al recurs de reposició que el Consell Escolar Municipal d'Ontinyent va interposar contra les supressions. Doncs no vam rebre cap resposta. Ni nosaltres ni cap altra escola.
Continuem esperant. No volem cap supressió a cap escola. Volem continuar tenint les dos unitats que tenim a l'escola i que tan bé funcionen.
Per això mateix, vam celebrar una assemblea d'urgència. Es va informar de com està tot i vam prendre decisions. Una d'elles: seguim amb els tancaments. Per suposat que sí.


Anit va ser la 15a nit de tancament. Com cada dilluns, vam sopar en petit comité. Bona tertúlia, compartim confidències i noves iniciatives. Fem escola!!
A partir de dimarts s'anima molt la cosa i plenem el menjador que dóna gust.


I ja en van 15...

Aquest matí hem sigut molt matinadors i cadascú ha hagut d'esmorzar a casa o a la feina mateix. Demà, ja comptarem amb els genials esmorzars que cada dia ens porta El Fornet de la Iaia. Gràcies de nou! Quina meravella despertar-se així!

Aquesta setmana comptarem amb més visites!! 
Dijous: Casimir Romero ens parlarà d' "Herbes mengívoles".
Divendres: esperem les cançons d'Andreu Valor i Robe Mollà. 

Dilluns de la propera setmana (14 d'abril) comptarem amb una visita ben especial per als més menuts (i no tan menuts!): a les 19'30 vindrà el cantacançons... Dani Miquel!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada